صباح الورد احس بنبض بضرسي الايسر في الفك السفلي وبحس ان اللثه مشدوده او مضغوطه بالرغم من اني سحبت عصب وتمت حشوته حشوه دائمه هوه وضرس العقل اللي خلفه وكمان بشوف دم عند التنظيف

icon 20 يونيو 2016
صباح الورد احس بنبض بضرسي الايسر في الفك السفلي وبحس ان اللثه مشدوده او مضغوطه بالرغم من اني سحبت عصب وتمت حشوته حشوه دائمه هوه وضرس العقل اللي خلفه وكمان بشوف دم عند التنظيف

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فادي لحود
طب اسنان
الوضع مختلط عند حضرتك .يجب المعاينة الدقيقة في العيادة اما عن الدم فانه نتيجة التهاب في اللثة بالامكان استعمال المعاجين الخاصة للعناية في اللثة حاليا مثل emoform or parodontax