طفلتى ذات العشرة اشهر

icon 12 مايو 2020
بنتى عندها عشر شهور و مزحفتش و لا طلعلها اسنان هى بتتقلب و بتحاول تقف ساعات و بتمشي بالمشاية كويس بس لسة مفيش اسنان و لا حبو و بعطيها فيتامين د و حديد هل ده نقص كالسيوم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حاتم البيطار
طب اسنان
بزوغ الاسنان بيختلف من طفل للتاني وان كان فيه متوسطات بتقول من 6 شهور بس ده متوسط اعمار واستعدادات حتي لا يجب مقارنتها باحد الاخواتداومي على الكالسيوم فالاكل والتعرض للشمس قبل الغروب ووقت الشروقوستظهر قريبا جدا ولا داعي لاي ادوية او حقن طالما الطفل فينموه العظمي كويس