وش في الاذن مع الشعور برغبة في الترجيع

icon 29 أبريل 2020
بقالي اكتر من اسبوعين تقريبا حاسه بوش ف ودني الاتننين بس ودني اليمين بتبقي اكتر مع العلم ان حرارتي تمام وكمان عندي مشكلة ف درسي العقل اللي ف الجهة اليمين وساعات بحس بإني عاوزه ارجع فهل سبب المشكله من درس العقل? وضغطي 90\60

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حاتم البيطار
طب اسنان
الترجيع غالبا من هبوط الضغط ويرجي فحصك من قبل طبيب باطنياما باقي الارعراض مصاحبة لضرس مدفون يحتاج خلعه من جراح اسنان
د. كريم احمد
طب اسنان
ضرس العقل ليس له علاقة بهذا الأمر