اسنان اعانى من تغير لون السنة مع الحركة الطفيفة فيها والتهاب حولها

icon 8 أبريل 2020
انا ٢١ سنة ووقعت ع سنانى ع البلاط منذ ٣ اسبوع والسنة اللى ف الوش فيها خدلان والتهاب واخدت مضاد حيوى وبعدين لونها بدا يزرق بس حاجة بسيطة وبتتحرك حركة بسيطة وعملت اشعة بانوراما

الملفات المرفقة:

c06aa49a-7a7b-436b-b7b7-469a9405d6d6 a4d7e494-70dc-4944-a12c-2832b36a1a88

إجابات الأطباء على السؤال

د. احمد ابو رضوان
طب اسنان
يوجد فى السن التهاب يجب مراجعة طبيب الاسنان لاجراء المعالجه اللبيه للحفاظ على السن اما ان لون السن قد تغير عن باقى الاسنان هذا يعنى ان العصب قد اصابه تموت حيث من المعروف ان العصب هو الجزء الحى للسن والمسؤول عن اللون البيض