انا كشفت اسنان وال قالى عندك ضروس فيهم تسوس بسيط اوى ولازم احشيهم حشو

icon 11 نوفمبر 2017
انا كشفت اسنان والدكتور قالى عندك 6 ضروس فيهم تسوس بسيط اوى ولازم احشيهم حشو عادى ومش عارف اعمل ايه اتصدمت اعملهم ولا فيهم مشاكل ليا بعد كده برجاء الافاده

إجابات الأطباء على السؤال

د. اماني العساف
طب اسنان
يمكنك استشارة اكثر من طبيب اسنان كي يطمئن قلبك ... لا يمكن الجزم بحالتك دون المعاينة السريرية ... و ان ثبت وجود تسوس فلا بد من العلاج و هو ازالة التسوس و عمل الحشوات التي تدوم مدة طويلة اذا تم عملها باتقان