انا عندى سنانى صفراء وانا عايزة خلطة منزليه عشان تكون بيضاءانا سنانى م

icon 6 يوليو 2015
انا عندى 14 سنة سنانى صفراء وانا عايزة خلطة منزليه عشان تكون بيضاءانا سنانى مش مزبوطة يعنى سنة اكبر من سنة وسنة داخلة الجوه مش منظمة ولما باجى اقفل فمى الفكين مش بيقفوا على بعض

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور د زهير الخطيب
طب اسنان
اولاً يجب علاج الاسنان بالتقويم وبعدها عمل تنظيف وتبييض للأسنان ثم الاهتمام في المنزل للمحافظة
الدكتور عبداللطيف البزري
طب اسنان
التبييض يكون اولا في عيادة طبيب الاسنان ومن بعدها العناية بالمنزل واما الاسنان المش مزبوطة تعالج عند اخصائي تقويم اسنان