انا عملت عند الفينير لاسناني الي فوق و بعد اسبوعين بدات اشم راحه من اس

icon 23 مايو 2017
انا عملت عند دكتور الفينير لاسناني الي فوق و بعد اسبوعين بدأت اشم راحه من اسناني و عرفت ان ده بسبب تجمع بقايا الطعام فبدأت احاول تنظيف اللثه بالخله و غرغره بمياه وملح الحل ايه

إجابات الأطباء على السؤال

د. اماني العساف
طب اسنان
يجب التاكد اولا ان القشور الخزفية تم تصنيعها و الصاقها بشكل سليم و اذا كان هناك خلل فيجب اصلاحه او تبدل القشور المسببة ... و من ثم يجب اجراء عملية تنظيف للاسنان في العيادة و اتباع التعليمات الصحيحة للاعتناء بسلامة القشور