مشكلة في تلبيسة الاسنان

icon 14 مارس 2023
انا عملت تلبيس لاسناني الامامية في الوسط من سنة . ومن فترة بعد الاكل في بعض الأحيان اشعر انها تتحرك بشكل خفيف جدا وبعد خمس دقايق تقريبا تزول الحركة ما السبب وما الحل لو سمحتم

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور فاطمه عبدالله
طب اسنان
يجب الزياره الدوريه لتاكد من سلامة التلبيسهويجب الاهتمام فيها وعدم استخدامها لاغراض غير الاكل وحتى الاكل يجب الامتناع عن الاكل القاسي والي ممكن يتسبب في كسرها والف سلامه عليك