هرمون t روحت لل قالي ده طبيعي مش مستاهل ناخد علاج هل ده صحيح ولا ايه

icon 16 نوفمبر 2018
هرمون t3 2.1 روحت للدكتور قالي ده طبيعي مش مستاهل ناخد علاج هل ده صحيح ولا ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
  TSH : 0.5-4.7 mIU/L T3 : 3.5- 6.5 pmol/l T4 :10- 20 pmol/l  يجب عمل الفحوصات المساندة ’ والانتباه  للاعراض , إذا كنت تتناول أدوية لعلاج قصور الغدة، ينصح أن يتم عمل التحليل قبل تناول الجرعة اليومية. تتراوح النسبة الطبيعية tsh  من 0.4-4.2 mIU/L في البالغين من سن 21-54 سنة, وt3  T3 بين 105-245 ng/dL. سلامات