مروان بعد تناولي اموكسيسيلين زال التحجر من الثدي لكن بقي عندي الم و نب

icon 11 نوفمبر 2017
دكتور مروان بعد تناولي اموكسيسيلين زال التحجر من الثدي لكن بقي عندي الم و نبض او رفرفة في عرق من العروق في الثدي احس ببعض الالم و كانه نبض شديد في عرق ما الحالة و ما العلاج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
كرري العلاج ولا تستعملي التدليك, ومن الافضل التواصل مع الطبيب