م يجعل الجهة اليمنى من الراس والكتف والرقبة في خمول او تخدير احيانا هل

icon 11 يناير 2011
مالذي يجعل الجهة اليمنى من الراس والكتف والرقبة في خمول او تخدير أحيانا هل لذلك سبب معين او شيء عادي؟

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
هذا ينتج احيانا بسبب شد عضلي في العنق او توتر زائد او جهد عالي اثر استخدام الحاسوب لفترات طويلة . ينصح عمل صورة شعاعية للعنق
طاقم الطبي
من الممكن ان يكون هناك ضغط على الاعصاب من الممكن ان يكون نتج عن طريقة نوم خاطئة ولكن اذا كان الخدران مستمراً يجب اجراء فحوصات اخرى

تعليقات الزائرين

زائر زائر

عندي الم في راسي من الجنب اليمين بيجيلي على فترات مع النرفزه و العصبية الزياده و بقية الفترة الاخيره بحس في التخدير في كتف اليمين بوجع في رقبتي ده بعصبية بتيجي بنسبه عاليه جامد انا ممكن اضرب الشخص اللي قدامي ومبستحملش حد يكلمني الفتره الاخيره دي جامد بس كانت بتيجي ليا على فترات من زمان الموضوع ده

icon 28 فبراير 2024