لو واحد بياخد علاج من جلطه المخ وحصل تعب في الرقبه فأخد مالتي ريلاكس وبعدين ظهر اعراض توهان وهلوسه فعل له علاقه بالمالتي ريلاكس ولو له علاقه ممكن يكون ايه الحل

icon 16 نوفمبر 2018
لو واحد بياخد علاج من جلطه المخ وحصل تعب في الرقبه فأخد مالتي ريلاكس وبعدين ظهر اعراض توهان وهلوسه فعل له علاقه بالمالتي ريلاكس ولو له علاقه ممكن يكون ايه الحل

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ابراهيم حسين
طب عام
اعراض الملتي ريلاكس هي الدوخة  او الدوار والغثيان  >> لا يسبب هلوسة .. عليك ان تتاكد من اعراض تكرر الجلطة كالثقل باللسان او الاطراف او العمى المفاجيء