التخصص الذي يعالج حمي البحر المتوسط

icon 18 نوفمبر 2021
السلام عليكم لو سمحت ما هو التخصص الذي يعالج حمي البحر المتوسط في مصر لاني سالت كانت الاجابة ليس لها تخصص معين

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمود قعدان
طب عام
استشاري امراض الروماتيزم و المفاصل

تعليقات الزائرين

حمزة جاب الله حمزة جاب الله

لو سمحت بنتي عندها حمي البحر المتوسط لتأخذ برشامة الصبح وبرشامة بالليل كده الجرعة كتير هي عندها 10سنوات

icon 9 أكتوبر 2022
زائر زائر

انا حامل ف اول الشهر التاني هل ينفع اخد برشام كولشيسين اثناء الحمل علشان التعب اللي بيجيلي ف معدتي، ارجو الرد سريعا

icon 15 ديسمبر 2022