السكر اعراضه الاوليه

icon 10 فبراير 2023
السلام عليكم اختي كانت بتاخد سيتوفاج عشان تكيس المبيض ووقفته فتره وبقالها من قريب عندها ريق ناشف جدا جدا وبتشرب مياه بكميات كتيره ودخول الحمام وشحوب في الوش عملت تحليل قياس الصيدليه كان طبيعي وعند الدكتور طبيعي تعمل تحليل اي يتبين منه وهل قياس الصيدليه ده يكفي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور علي شوشان
معالج نفسي
اسن؟الطول؟الوزن؟التوترات النفسية والاجتماعية ايضًا لها دور كبير