عندي دور برد مسببلي صداع ودوخة وانا عندي امتحانات محتاج علاج سريع يقضي علي دور البرد ده (انا اخدت كونجيستال بس مش جايب نتيجة)

icon 28 مايو 2019
عندي دور برد مسببلي صداع ودوخة وانا عندي امتحانات محتاج علاج سريع يقضي علي دور البرد ده (انا اخدت كونجيستال بس مش جايب نتيجة)

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور ايهاب عبدالله محمد متولى
طب عام
اذا كانت الاصابه بالبرد لم تزيد عن الثلاثة أيام فهذا من اعراضها واستمر على العلاج مع الوقايه اما اذا كانت الاصابه اكثر من ثلاثة ايام فعليك بزيارة طبيب الأنف والأذن والحنجرة.