عملت عمليه ليزك سطحى من كام مش فاكر تقريبا وحاسس ان نظرى ضعف تانى هوا

icon 25 ديسمبر 2017
عملت عمليه ليزك سطحى من كام سنه مش فاكر تقريبا وحاسس ان نظرى ضعف تانى هوا ده ممكن يحصل فعلا انا عندى الا ٢٢ سنه بس بحس ان لما عينى تكون فيها ميه او دموع بشوف كويس اثناء الدموع

إجابات الأطباء على السؤال

أ.د يوسف حرز الله
طب عام
جفاف العين ابتعد عن الكمبيوتر واجهزه الانصال تناول مرطب للعين اربع مرات باليوم