انا عندى 14 سنه كنت بشرب بيبسى واليوم واللى مش بشرب فيه ياتنى صداع مزمن ولا يروح الا لمه اشرب تانى ممكن اعرف السبب بليز الصداع تعبنى خالص

icon 30 أبريل 2019
انا عندى 14 سنه كنت بشرب بيبسى واليوم واللى مش بشرب فيه ياتنى صداع مزمن ولا يروح الا لمه اشرب تانى ممكن اعرف السبب بليز الصداع تعبنى خالص

إجابات الأطباء على السؤال

بسبب التعود على نسبة محدددة من الكافيئين , يمكن تحفيف الببسي بالتدريج وسلامات

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام

بسبب التعود على نسبة محدددة من الكافيئين , يمكن تحفيف الببسي بالتدريج وسلامات