هل طبيعي احس بتنميل قلقانه مرا

icon 15 فبراير 2021
عملت تحليل ب١٢ وطلع ناقص عندي تقريباً٥٠٪؜ ناقص ومن اعراضه التنميل فأنا ماكنت احس بتنميل ابداً ولكن من بعد ماصرت اخذ حبوب فيتامين ب١٢ احس بتنميل،طبيعي؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد جمال عبدالباقي
طوارىء
نقيس نسبة البوتاسيوم فالدم هناك علاقه بين الب 12 ونقص البوتاسيوم لو النسبه كويسه نفكر ف اسباب تانيه 35٪ سكر وكحول 30٪ من التهاب الاعصاب غير معلوم السبب حتي الان idiopathic الباقي أمراض اخرى نشخص ازاى التهاب الاعصاب nerve conduction study رسم عصب وبعدين نتكلم