دمنهور بحيره متفرع من عبد السلام الشاذلي

icon 12 يناير 2021
سيده ٤٥ سنه مريضه كورونا من ٣ اسابيع الدي دايمر كان ٦١٠ النهارده صحت من النوم ترجيع مستمر وضربات قلب سريعه ومش قادره تتكلم. راحت مستشفي علقوا لها محلول لان الضغط كان ٩٠ علي ٦٠ بس الترجيع ماوقفش ومش قادره تاكل ودايخه ونوم متواصل وهي بقا لها يومين بتشتكي من الم في الكلي. هل حالتها كده بتدهور ونعمل اي

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور دعاء جمال حراز
طب عام
ضربات قلب سريعة وضغط ٩٠/٦٠ وترجيع متواصل وفقدان للشهية من علامات الجفاف الافضل الذهاب لقسم الطواريء بالمستشفي لاتخاذ اللازم