تكون بكتريا اللسان بسهوله ايه علاجه علشان انا بغسل لساني كل اكله علشان لو متغسلش هيعمل ريحه و عملي مشاكل ان بتعور ف لساني بسبب كثره غسيله و ان بغسله جامد علشان ال عليه يروح

icon 5 مايو 2019
تكون بكتريا اللسان بسهوله ايه علاجه علشان انا بغسل لساني كل اكله علشان لو متغسلش هيعمل ريحه و عملي مشاكل ان بتعور ف لساني بسبب كثره غسيله و ان بغسله جامد علشان ال عليه يروح

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
الذهاب إلى الطبيب والقيام بالفحوصات اللازمة، وأخذ العلاجات اللازمة سواء كانت علاجات وقائيّة أو دوائيّة، ويجب عدم إرهاق الجسد أثناء النهار أخذ قسط كافٍ من النوم أثناء الليل، وتناول الغذاء المقوّي للدم، والتنفّس بشكل صحيح بعيداً عن الملوّثاتدهون هلام وطحينية,فموي,ربما التهاب عارض وقد يكون مضاعفات لعلاج بحاجة لفحوص الدم. قد يكون من اجراءات المشاكل و المعالجة السنيثة , راجع الطبيب ,سلامات