اختي تعاني من فقر دم كيف اساعدها

icon 24 أبريل 2020
اختي تعاني من فقر دم والفترة دي صاير تجيها حكة برجلها لدرجة علم المكان ولمن قرات بقوقل مكتوب انو من الاسباب فقر الدم هل صح وكيف تعالجها

إجابات الأطباء على السؤال

خليها تعمل تحليل دم الاول ونعرف اذا كانت فقر دم . ولو هيا بيجيلها حكة برجليها ممكن لها كذا سبب ممكن حساسية عادية بدل نشاطها ف البيت طبيعي مفيش حاجه.. اعمل تحليل دم كاملة وتابع مع دكتور باطنة

الدكتور احمد علواني عثمان
طب عام

خليها تعمل تحليل دم الاول ونعرف اذا كانت فقر دم . ولو هيا بيجيلها حكة برجليها ممكن لها كذا سبب ممكن حساسية عادية بدل نشاطها ف البيت طبيعي مفيش حاجه.. اعمل تحليل دم كاملة وتابع مع دكتور باطنة