توهان وعدم تركيز ونسيان

icon 27 يونيو 2022
بحس بتوهان دائم وعدم تركيز اكنى مش دريانة ومش حاسة باللى بعمله وبنسى كتير لو قاعده مع حد بحس اني فى دنيا تانية وبعد ما اسيبهم بحس انى ناسية انى كنت معاهم اصلا او كأن الموضوع من زمان مش من شوية مش لاقية حل للموضوع بشرب نسكافيه ٣*١ يوميا هل ممكن يكون السبب

إجابات الأطباء على السؤال

د. راميا عادل مستو
طب الاسرة
الموضوع يحتاج شرح اكثر ..المفروض ذكر العمر والامراض المزمنة والادوية ..النسكافيه لاتسبب النسيان وانما تحتوي كافئين يزيد التركيز
د. امل عبدالباقي عبدالباقي
طب عام
يفضل مراجعه طبيب مخ واعصاب للتقييم وعمل فحوصات فيتامين ب١٢ فيتامين د  وصوره الدم وعدم استخدام منهبات كثير