اول تحليل سكر كان من 3 شهور وطلع 119

icon 1 أبريل 2021
اول تحليل تراكمى ليا كان من 3 شهور وطلع 11,9 وبدأت فى تقليل النشويات والسكريات بنسبة كبيرة وبدأت امشى مسافات طويلة يوميا وكنت باخد دوا جانوميت 1000/50 النهارده فات 3 شهور ونتيجه التحليل التراكمى 7,7 هل كده ماشى صح ولا كان المفروض ينزل اكتر خلال المدة دى ؟ بالنسبه للعلاج او الجرعات ؟

إجابات الأطباء على السؤال

د. شاريهان السيد عبد الحميد
طب الاسرة
التحسن ملحوظ والجرعات يتم تعديلها اذا كانت هناك نوبات من نقص السكر فيجب المتابعة بعمل تحليل سكر صائم وبعد الاكل بساعتين.