استشاره طبيب في كرونا والجرثومه

icon 25 فبراير 2021
انا قبل شهرين جاني كرونا وهلحين احس ان جسمي مهب مثل قبل ولانشاطي زي قبل وجاني بعدها بشهر جرثومه معده

إجابات الأطباء على السؤال

د. محمد جمال عبدالباقي
طوارىء
مفيش علاقه بينهم ولكن ف حاجه اسمها post covid syndrome يعني اعراض تستمر معاك حتى بعد شفاؤك من الكوفيد طب هتروح امتي ؟ فيها كلام من ايام وممكن اسابيع بالنسبه للتعب العام رأيي : ممكن تمارس رياضه تخفف شوية وتزيد نشاطك