انا عندي بروز خلف الرأس ف الجمجمه بحسس عليه بلاقيه بروز العظم نفسه هل دا بسبب ايه وهل ليه علاقه بالدوخه لاني ساعات كتير بحس بيها

icon 20 مايو 2019
انا عندي بروز خلف الرأس ف الجمجمه بحسس عليه بلاقيه بروز العظم نفسه هل دا بسبب ايه وهل ليه علاقه بالدوخه لاني ساعات كتير بحس بيها

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
ايجب التأكد من ان البروز خلقي ام مكتسب وعمل التصويير الللازم وسلامات