انا علاطول بعاني من صداع و بقالي فترة شهر الصداع زاد قوي من فوق و سناني بتخبط في بعض و ساعات عيني بتزغلل و مش بقدر اركز. هل ده في خطر عليا

icon 3 فبراير 2016
انا علاطول بعاني من صداع و بقالي فترة شهر الصداع زاد قوي من فوق و سناني بتخبط في بعض و ساعات عيني بتزغلل و مش بقدر اركز. هل ده في خطر عليا

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور زينب ابو زيد
طب عام
السلام عليكم هناك اسباب عديدة مثل ضغط الدم المرتفع او المنخفض .مستوي السكر في الدم. الأنيميا وفقر الدم.التهاب الجيوب الأنفية.ضعف النظر والاستيجماتيزم.اسلوب الحياة المليء بالضغوطات والضوضاء وقلة النوم وقضاء وقت طويل امام شاشات التلفاز والكمبيوتر والتحدث في الهاتف الجوال لفترات طويلة انصح باستشارة متخصص باطني لكشف السبب وعلاجه