انا بعانى من مشكلة ضعف الذاكرة وبنسي بسرعة جدا ومش بعرف اركز وانا بذاكر ومش بعرف احفظ حاجة ودي مشكلة كبيرة ارجو الحل والعلتج اامناسب اتقوية الذاكرة والحفظ الجيد

icon 14 سبتمبر 2015
انا بعانى من مشكلة ضعف الذاكرة وبنسي بسرعة جدا ومش بعرف اركز وانا بذاكر ومش بعرف احفظ حاجة ودي مشكلة كبيرة ارجو الحل والعلتج اامناسب اتقوية الذاكرة والحفظ الجيد

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد عليان
الأنف والاذن والحنجرة
عمل فحص الدم و الb12 .. اخذ فيتامين b12