باخد مضاد حيوي والانيميا عندي عاليه

icon 22 يونيو 2022
انا باخد مضاد حيوي ومش باكل والانيميا عندي عاليه ودايما ضغطي واطي ودايخه كنت عايزاه اسم محلول اخده

إجابات الأطباء على السؤال

د. سامي فائق السراحنة
طب عام
الكلام على نتيجة الضغط في الدم يجب أن يتم أخذه من قبل طبيب بشري على جهاز فحص ضغط زئبقي وهو الأكثر دقة للآن!ثانيا الدوخان هو نتيجة فقر الدم (الأنيميا) ثالثا الدم لا يرتفع المحاليل والمحلول إنما يستخدم لتفادي الجفاف ومنح الجسم التروية الكافيةرابعا علاج الدوخان بعلاج بفقر الدم وعلاج فقر الدم عن طريق معرفة سبب الفقر الحاصل والعلاج بحسب التشخيص
د. سالي ابراهيم حافظ
طب عام
الضغط الواطى يافندم ممكن نعلق محلول ملح ولكن مهم الاكل ونسبه الهيموجلوبينحتى نحدد نوع العلاج
تعليقات الطبيب على السؤال
حضرتك ممكن اعرف الاول نسبه الهيموجلوبين عشان نعرف نحدد العلاج المناسب الحاله
icon 6 أغسطس 2020
هل بالامكان نتعرف علي تحاليل الدم و الكلى عندك؟
icon 25 مارس 2022