انا أعاني من صداع في المخ واسمع أصوات في رأسي. ما السبب و العلاج ؟

icon 28 نوفمبر 2016
انا أعاني من صداع في المخ واسمع أصوات في رأسي. ما السبب و العلاج ؟

إجابات الأطباء على السؤال

أ.د يوسف حرز الله
طب عام
سماع الاصوات مع الصداع ضروري مراجعه اختصاصي الاعصاب

تعليقات الزائرين

زائر زائر

انا بسمع صوت في دماغي زي صوت الموج وعلي طول عندي صداع جامد وبحس اني مش مستقره وبتعصب بدون سبب ايه ده

icon 18 نوفمبر 2022
زائر زائر

انا بسمع صوت في دماغي زي صوت الموج وعلي طول عندي صداع جامد وبحس اني مش مستقره وبتعصب بدون سبب ودائما احس بتشنجات في رجلي الشمال اثناء النوم وحين اتعصب اشعر برعشه في يدي هل ده بسبب الصداع المستمر

icon 18 نوفمبر 2022