محتاج مساعده ضروري

icon 23 يناير 2023
امي كانت مريضه كرونا من سنه يتابع كل ٣ شهور ب اشاعه ع الصدر الأعراض الحاليه الاكسجين غير مستقر بقاله سنه يتروح من ٩٠ لي ٩٨ محتاج حد يقولي حالت الاشاعه الاخيره وكويسه بنسبه قد اي هيا مريضه سكر وروماتيد عندها ٥٠ سنه ارجو الرد محتاج رد

الملفات المرفقة:

GridArt_20230123_164000346 Screenshot_20230108_121341_Messenger

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور حسن عبد الغني حسن خليل المحتسب
طب عام
افضل لو حصلت على التقارير الطبية . نسبة الاكسحين تعتبر حيدة في هذه الحالة .سلامات