الم في العين والراس والخشم

icon 24 يناير 2021
الم في وسط الراس ومن وراء ومن جانبين العين والم في العين وانتفاخ ويجي بعض الاحيان وشوشه مااشوف اشوي مب مره والم في خشمي مره

إجابات الأطباء على السؤال

د. شاريهان السيد عبد الحميد
طب الاسرة
يجب مراجعة طبيب العيون للوقوف على سبب الالم هل بسبب العين ام صداع نصفى وكتابة العلاج اللازم

تعليقات الزائرين

زائر زائر

الghaliaسلام عليكم انا انثى عمري١٧سنة اعني من تضخم في الغدة الدرقية واكيس فيها ومن فترة قصيرة حسيت بنبض جامد في الغدة وشكة جامدة ارجو المساعدة

icon 24 يناير 2021