انا اعاني من مرض السكري لكن

icon 21 أبريل 2020
التراكمي من شهرين بالتحليل ظهر لي ١٠،٣ واستخدم جانوميت ماهو البديل؟ كونه مرتفع الثمن

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور احمد علواني عثمان
طب عام
هو له بديلين بس غالين برضه جانوفيا وجافيس والجانوميت قوى بصراحة لو سكرك بيكون فى رنج 200 ل 300 يبقى لازم تاخده لو اقل يبقى الامريل ممكن يحل محله بس مش هو بديله خالص

تعليقات الزائرين

Lamia Ahmad Lamia Ahmad

هل الميتفورمين يكون بديل للجانوميت لأنه اقل سعرا من الجانوميت ارجو الإفاده

icon 29 ديسمبر 2022