اقصي ميعاد لاخد مصل السعار للقطط

icon 2 أكتوبر 2022
أقصي ميعاد يجب فيه اخد مصل السعار لخربشة القطط( قطة بيت مطعم بس اوقات كان ينزل الشارع) تقريبا مر عليها اكتر من اسبوعين لطفل١٠ سنوات وبنت ٣٠ سنة

إجابات الأطباء على السؤال

د. عبد المجيد سراج
طب عام
اذا مرت أكثر من أسبوعين والقطة سليمة ولم يظهر عليها أي أعراض لايجب القلق من السعار

تعليقات الزائرين

M M

لو قطة منزل و خربشتني جامد هي مش مطعمه سعار و مفوته شهر تطعيم ،و عدي تقريبا اسبوع ع الخربشه ينفع اخد مصل ولا مينفعش ؟

icon 1 ديسمبر 2022
smg mego smg mego

هل يمكن أخذ مضاد حيوي ...لعلاج التهاب في الجسم أثناء تناول جرعات مصل خربشة القطط

icon 11 فبراير 2023
Mohamed Ashraf Ibrahim Mohamed Ashraf Ibrahim

اتخربشت من قطه واخدت المصل بعد حوالي 18 ساعه من الخربشه هل هو فعال ولا اي

icon 13 أبريل 2023
ا ا

عندي29سنه واتعرض لخدش من قطه بيت صغير هل يجب اخذ المصل او ايه العلاجه لهذ الخدش وهل يشكل خطور

icon 9 مايو 2023
Alaa Ramdan Alaa Ramdan

بنتي قطه خربشتها ف صباع رجليها وعده عليها ٥ايام هل لو خدت المصل بعد الفتره دي هيعمل نتيجه والا ليه فترة معينه

icon 8 أغسطس 2023
مريم الرائس مريم الرائس

أنا فتاة في عمر 17 قطة في الشارع أنجبت فأدخلتهم لحمايتهم أمس صباحا قامة بعضي إلى أن خرج الدم رغم أنها ليست مسعورة لكن يدي انتفخت تؤلم قليلا وان ضغطت يخرج القليل من القيح هل هدا يعني أني أصبت بعدوى ما

icon 27 مارس 2024