هل حالتي تستدعي الخوف اولا

icon 23 أبريل 2020
عمري 42 سنه اعني من صداع في النصف الامامي فوق عيوني من غير حراره كما ينتابني سعال بين الحين والاخر في النهار فقط والم فصدري على مستوى فم المعده.انا متوتره لحالتي ارجوكم ساعدون

إجابات الأطباء على السؤال

دي حاجه كويسة جدا ان مافيش حرارة والاعراض خفيفة معاكي ماشية مع دور الانفلونزا اكتر اهتمي بالسوائل الدافئة واخذ حبوب للتسكين والسعال مثل كومتركس كل 8 ساعات او سنلرج حبوب كل 8 ساعات  اوغيرها مع الراحه ومتابعة الضغط ان شاء الله بسيطة وممكن الكحة تاخدي اي مهديء زي السيلجون شراب.. في حالة لو الاعراض اشتدت يرحي زيارة دكتور امراض صدرية.. سلامات..

الدكتور احمد علواني عثمان
طب عام

دي حاجه كويسة جدا ان مافيش حرارة والاعراض خفيفة معاكي ماشية مع دور الانفلونزا اكتر اهتمي بالسوائل الدافئة واخذ حبوب للتسكين والسعال مثل كومتركس كل 8 ساعات او سنلرج حبوب كل 8 ساعات  اوغيرها مع الراحه ومتابعة الضغط ان شاء الله بسيطة وممكن الكحة تاخدي اي مهديء زي السيلجون شراب.. في حالة لو الاعراض اشتدت يرحي زيارة دكتور امراض صدرية.. سلامات..