اخى كان يتعاطى حشيش ثم البيسة علشان يبطلها تعاطى ابترل وساعات يطحنه ويشمه اساعده ازاى علشان يبطل وظروفنا الماديه لا تسمح انى ادخله.مصحه.للعلا نفسى يخف.والله ساعدونى

icon 9 يوليو 2016
اخى كان يتعاطى حشيش ثم البيسة علشان يبطلها تعاطى ابترل وساعات يطحنه ويشمه اساعده ازاى علشان يبطل وظروفنا الماديه لا تسمح انى ادخله.مصحه.للعلا نفسى يخف.والله ساعدونى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طارق محمد عبد الحكيم
طب الاسرة
يرجي التواصل مع الخط الساخن لعلاج اﻹدمان الخاص بوزاره الصحه المصريه العلاج مجاني بدون تكاليف والرقم موجود علي موقع وزاره الصحه المصريه