مبعرفش انام خالص و الموضوع دا من سنين و مهما حصل او كنت مرهق مش بعرف

icon 14 مايو 2020
اخويا عنده 24 سنة و بقاله سنين مبيعرفش ينام غير بقا لو اغمي عليه من التعب و مهما يكون تعبان او محتاج نوم مبيعرفش ينام ممكن اعرف الحل ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عزيز لطفى عزيز
طب عام
ربما تتناول الكافيين بكثره مساء إذا لم تجنب تناول الشاى والقهوة قبل النوم بأربع ساعات على الأقل ويجب التعود على النوم فى نفس الميعاد يوميا واذا لم يحدث تحسن يمكنك استعمال عقار night calm 2 mg قبل النوم
د. سحر سراج الدين
طب عام
يرجي عمل بعض الفحوصات واهمها وظائف ااغده الدرقيه فاذا كانت الفحوصات سليمه يرجي التوجه للطب العصبي والنفسي للتقيم