نتيجة تحليل crp و cbc

icon 2 يناير 2021
C-Reactive Protein (Quantitative) 56.5 mg/L 0 - 5 Inflammatory Markers Ferritin 188 ng/mL 13 - 150 نا عملت تحليل للوالده علشان كان عندها كحه و همدان و ال crp طلع عالي بس هي حالتها في تحسن حضرتك تنصحى بايه بناء على نتيجة التحاليل مع جزيل الشكر لحضراتكم

الملفات المرفقة:

analysisresult

إجابات الأطباء على السؤال

 الف سلامة هوا احتمال التهابات سواء التهاب رئوي بسيط او مجردفيروس او ميكروب في الدم، يرجي عمل اشعة مقطعية ع الصدر للاطمئنان علي الرئتين .. الف سلامة

الدكتور احمد علواني عثمان
طب عام

 الف سلامة هوا احتمال التهابات سواء التهاب رئوي بسيط او مجردفيروس او ميكروب في الدم، يرجي عمل اشعة مقطعية ع الصدر للاطمئنان علي الرئتين .. الف سلامة