هل يوجد اشعات وتحليل لفحص الصحه النفسيه فى المخ وهل هى خطيره وكيف يعرف الشخص انهو مريض نفسيى او عضوى

icon 15 أبريل 2011
هل يوجد اشعات وتحليل لفحص الصحه النفسيه فى المخ وهل هى خطيره وكيف يعرف الشخص انهو مريض نفسيى او عضوى

إجابات الأطباء على السؤال

طاقم الطبي
التشخيص عادة ما يتم من خلال الأعراض والعلامات السريرية في ظل عدم وجود خلل عضوي يُفسر تلك الأعراض،

تعليقات الزائرين

زائر زائر

جوزي علي فترات بيتغير يعني بيتعكس من صوت واطي الي عالي ويشتم ويشك من كل اللي حواليه ومش ينام كويس ويعمل مشاكل مع اي حد ويكلم نفسه كتير ويقعد من الشغل وتعاملني ويعامل ولاده وحش جدا ويكره كل اللي حواليه ويتكلم علي اي حد وعلي اخته وحش جدا ويفتكر الماضي بتاعه وحركته كتير في البيت ويرغب كتير جدا .. والطبيعي بتاعه عكس كده تماما ايه الحل

icon 28 مارس 2023