عندى نفس التفكير كل يوم وبحس ان خمس اشخاص دايما بكلمهم فى دماغى مجرد احساس غير الوساوس الجنسية وسواس عن الزواج وعن الانتصاب وعن المرض هل دا وسواس قهرى فقط؟

icon 17 أبريل 2017
عندى نفس التفكير كل يوم وبحس ان خمس اشخاص دايما بكلمهم فى دماغى مجرد احساس غير الوساوس الجنسية وسواس عن الزواج وعن الانتصاب وعن المرض هل دا وسواس قهرى فقط؟

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مي اسماعيل
معالج نفسي
حالتك محتاجة تقييم اكتر فهي تحتمل اكتر من تشخيص، جميعهم يستدعي العلاج بشكل عاجل
طاقم الطبي
التشخيص يتطلب التقييم من قبل الطبيب النفساني ثم العلاج