بتجيلى اعراض كثيره وعملت تحاليل ورسم قلب وكشفت عند كذا ويقولى مفيش حاج

icon 3 يوليو 2015
بتجيلى أعراض كثيره وعملت تحاليل ورسم قلب وكشفت عند كذا دكتور ويقولى مفيش حاجه واما قريت عن الاعراض بالنت اكتشفت انو قلق نفسى بس انا نفسى اقتنع انها حاله نفسيه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور محمود غانم
معالج نفسي
هل كنا تتمني ان تكون الاعراض حقيقيه او عضويه بالقلب مثلا ولا تفضل انها تكون نفسيه؟ عدم اقتناعك بانها حاله نفسيه سببه الخجل من المرض النفسي...وهذا وحده يحتاج علاج
الدكتور نعيم الشيخ
معالج نفسي
يجب وصف كل اباعراض بدقه لكي افيدك
الدكتور ديفيد جورج مشرقي
معالج نفسي
ياريت تشرح بشيء من التفصيل الاعراض اللي بتجيلك، عشان أعرف أساعدك