بنت عندي ٢٣ وخايفه اكون فضيت الغشاء

icon 26 يناير 2022
وانا صغيره حد خلاني نزلت اللبس من قدام ودخل صباعه لفوق ولتحت ومش فاكره نزلت دم ولا لا وخايفه رحت دخلت صباعي بالراحه لقيت حاجه لحميه مدوره جواها فتحه مدوره ده الغشاء ولا ايه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور طريف وليد الاطرش
طب عام
فحص الغشاء يحتاج لعين خبيرة ممكن تراجعي طبيبك/ة للتأكد من سلامة الغشاء لا اعتقد انتي عندك الخبرة لتقييم اذا كان الغشاء سليم او لا
تعليقات الطبيب على السؤال
طاقم الطبي رد صاحب السؤال
ي دكتور انا دخلت صباعي وحسيت حاجه دائريه ده ممكن يكون نوع الغشاء
icon 6 نوفمبر 2018
طاقم الطبي رد صاحب السؤال
ينفع اطمن ع نفسي ف البيت
icon 6 نوفمبر 2018
طاقم الطبي رد صاحب السؤال
هو انا كنت واقفه وهو دخل صباعه بس مكنتش اعرف اي مهبل ولا فتحه البول دخل
icon 6 نوفمبر 2018