عملت تحليل Hiv بعد ٤٥ يوم من ممارسه علاقه و عاوز اتطمن ان مفيش فايروس

icon 20 يوليو 2023
مع العلم ظهرلي بعد شهر زي حبايه تحت الابط و شاكك انها غدد ليمفاويه و دورت عرفت انها من اعراض مرض نقص المناعه مع العلم مظهرش اي اعراض تانيه غريبه عليا عملت تحليل و النتيجه سلبيه لل Aids لكن مكتوب اخر التحليل Relative lymphocytosis. Follow up is recommended. مع العلم تم استخدام واقي ذكري

الملفات المرفقة:

30B94597-5CFA-4AE9-A211-FA02FB15E36C CD5D2B2F-1189-4A01-A5CD-A62FF91D67E4

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
اللمفيات مرتفعة قليلاً، ويفضل مراجعة اختصاصي جلدية لتقييم الحالة.