مارست الجنس من الدبر ونضفت جيدا وقمت بتحليل دم قبل الدوره بيومين وكانت النتيجة سلبية فهل هي صحيحه

icon 21 ديسمبر 2018
مارست الجنس من الدبر ونضفت جيدا وقمت بتحليل دم قبل الدوره بيومين وكانت النتيجة سلبية فهل هي صحيحه

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور مروان السمهوري
نسائية وتوليد
انتظري لموعدها

تعليقات الزائرين

زائر زائر

دورتي كل 25يوم وموعدها كانت يوم4/8 وجاتني افرازات بنيه واليوم التاني دم بسيط مع البول لم ينزل دم الحيط كالعاده حاجه بسيطه مع البول هل ممكن اكون حامل مع وجود الدم البسيط وعملت فحص بالشريط لم يظهر حمل

icon 6 أغسطس 2022