العضو الذكري عندي مش بينتصب

icon 30 أكتوبر 2019
عندي 20سنه والعضو عندي مش بينتصب لما بيشوف حاجه مثيره لازم ادعك فيه علشان ينتصب ولما بصحا من النوم مش بيكون منتصب

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
ينتج عدم الانتصاب عن - بعض الأمراض الجسدية كالسكري مثلا. - الأمراض النفسية وتقلبات المزاج. - امراض الشراين وضعف تروية الاعضاء التناسلية. - استخدام بعض الادوية وخاصة ادوية العلاج النفسي. - التدخين. - السمنة المفرطة. لذلك ينصح بمراجعة اختصاصي مسالك بولية لفحص الهرمونات الجنسية ، والفحص الطبي لتقييم الحالة