والده من ٢٠ يوم و حصل علاقه في اليوم ال ١٩

icon 13 مايو 2023
انا والده من ٢٠ يوم و الدم توقف عندي من يومين وحصل علاقه امبارح فاليوم ال ١٩ بس كان قذف خارجي و اغلبها كانت علاقه خارجيه مكنش فيه غير حركتين تلاته داخليين بس و بعدها سحب نفسه وحصل قذف خارجي وهو متأكد ان مفيش مني نزل جوا و بليل نزل عليا دم تاني هل ممكن يحصل حمل؟وانا برضع طبيعي كل ساعتين ل3 ساعات

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
الوقت غير ملائم للحمل والرحم لم يشف بعد من رضح الولادة! سلامتك!!