انا متجوزةمنايام ولدلوقتى مش عارفين نقيم علاقه مع بعض عشان فتحة مهبلى

icon 6 سبتمبر 2018
انا متجوزةمن10ايام ولدلوقتى مش عارفين نقيم علاقه مع بعض عشان فتحة مهبلى ضيقه جدا وقضيبه تخين نسبيا جربنا چل يساعد ف الدخول ومنفعش ولما ييجى يحاول بحس بالم شديد يغنى عن المحاوله

إجابات الأطباء على السؤال

ربما يفيد إطالة المداعبة وتأخير الإيلاج وعدم الإيلاج إلا بالتوافق، وجربوا الرفق في التعامل.

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة

ربما يفيد إطالة المداعبة وتأخير الإيلاج وعدم الإيلاج إلا بالتوافق، وجربوا الرفق في التعامل.