انا بنت عندى سومكتوب كتب كتابى لكن لسة الفرح وزوجى عمل معى علاقة ودخل

icon 25 أغسطس 2015
انا بنت عندى 22 سومكتوب كتب كتابى لكن لسة الفرح وزوجى عمل معى علاقة ودخل معظم قضيبه لكن مانزلش اى دم ولاحاجة وانا محستش بأى وجع عايزةاعرف هل انا عذراء ولا لا وممكن اعرف لوحدى

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
قد يكون الغشاء مطاطي!! أو رقيق جداً، أو أن القضيب دخل في فتحة الحيض، المهم لم ينزل دم!! ولا يمكن تحديد حالة الغشاء إلا بالفحص الطبي، وحدك قد لا تستطيعين التمييز أو الكشف عن الغشاء.