العضوى الذكرى تعبينى اوى حرقان شديده فى البواال وصعوبه فى التبوال واناا باعمل حمام بتنزال قطرات من المثانه لونها زى الحيونات المنويه ممكن تفدونى وهل العاده السريه تضرعندالزوج

icon 7 مارس 2017
العضوى الذكرى تعبينى اوى حرقان شديده فى البواال وصعوبه فى التبوال واناا باعمل حمام بتنزال قطرات من المثانه لونها زى الحيونات المنويه ممكن تفدونى وهل العاده السريه تضرعندالزوج

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
العادة السرية ليست ضرورية بعد الزواج، ويفضل تركها لأنها تؤثر على العلاقة الزوجية، وعليك مراجعة اختصاصي مسالك بولية لفحص البول .