التهاب بالمهبل واخدت ادويه كتير وذهبت لدكاتره اكثر ولا بيروح

icon 28 أكتوبر 2023
التهاب بالمهبل مسحوب ترهلات وعدم التحام راس البظر يالى اعلى الشفرات أصبح مفتوحا وذلك بسبب فتح الشطاف عالى جدا عن غير قصد اثناء التشطيف

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور عبد العزيز اللبدي
جراحة عامة
لا بد من الفحص الطبي لتقييم الحالة، راجعي اختصاصي/ة نسائية وتوكلي عى الله!!

تعليقات الزائرين

Hend Noureldien Hend Noureldien

طب هل من الممكن ان تعالج تلك الترهلات ولا خلاص كده

icon 31 أكتوبر 2023
زائر زائر

هل الحاله دى ليها علاج او ممكن تتحسن ؟؟؟ ولا دا حاجه مستحيله او دكتور ايه الى ممكن يعالج

icon 2 نوفمبر 2023