عندى سلطان الرئة وبتعالج وباخد علاج كيماوى اخت جرع ولسه ناقص جرعه وبشع

icon 18 سبتمبر 2015
عندى سلطان الرئة وبتعالج وباخد علاج كيماوى اخت 4 جرع ولسه ناقص جرعه وبشعر حاليا بالم شديد فى الجمب اليمن من الظهر وتنميل بالقدم اليمنى وحرقان فى البول اعراض فشل كلوى ام فقرات

إجابات الأطباء على السؤال

الدكتور وائل كمال سعد الملوك
امراض الدم والاورام
أعراض فقرات اذهبى لطبيبك بسرعة وابلغيه قد تحتاجين رنين مغناطيسي على الفقرات